Een afgeschermd document verplaatsen

Je kunt een door jou gemaakt of geplaatst item van de afgeschermde documenten verplaatsen naar de “Gedeelde documenten”. Let op: deze actie is éénrichtingsverkeer! Een item dat verplaatst is, is zichtbaar voor de cliënt. Het is derhalve niet logisch dat je het weer kunt afschermen.

In het filmpje hieronder tonen we je hoe het werkt.

Dit is een filmpje van de oude vormgeving. In de nieuwe is de functionaliteit identiek.
 

Wouter Bruijning has written 65 artikelen