Kwadraad24

Als iemand de uitnodiging voor een werkgroep kwijt is

Je hebt iemand uitgenodigd voor je werkgroep, maar diegene is de e-mail waarin de uitnodiging staat kwijt. Wat te doen? Via onderstaand stappenplan kun je diegene opnieuw uitnodigen.  Stap 1 Ga naar de werkgroep waarvoor je iemand opnieuw wilt uitnodigen. Kijk bovenaan in de browser naar de URL (het internetadres). Stap 2 Je moet iets toevoegen…

Lees verder

Als je een externe uitnodigt

Je kunt externen uitnodigen om mee te werken in je werkgroep. Let op: dat moet dan wel een extranetwerkgroep zijn. Het is verstandig om de handleiding alvast aan de externe te mailen. Deze link volstaat: https://tiny.cc/k24extranet Klik hier voor de stappen die de externe moet ondernemen om zijn/haar account te activeren. In deze handleiding staat ook…

Lees verder

De chat gebruiken

De chat in Kwadraad24 kun je gebruiken voor snelle berichtuitwisseling met je collega’s. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

De tijdlijn gebruiken

Op de tijdlijn vind je snel informatie en communicatie. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

Een Officedocument (Word, Excel etc) vanuit Kwadraad24 bewerken

Als een Officedocument naar je werkgroep (station) of tijdlijn geüpload is kan het direct worden bewerkt. Een Officedocument is bijvoorbeeld een Word- of Excel-bestand. In het voorbeeld wordt uitgegaan van een Word-bestand.  Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

Handleiding instellen Kwadraad24 voor mobiel

Met deze handleiding wordt u uitgelegd hoe u Kwadraad24 kan instellen op je mobiel. Zorg ervoor dat je bent aangemeld op je computer bij Kwadraad24 en je telefoon bij de hand heeft met een WiFi verbinding. 1. Open binnen Kwadraad24 “Mijn Profiel” 2. Open rechts in beeld “passwords” 3. Klik op “Application passwords” en vervolgens…

Lees verder

Je profiel inrichten

Het is belangrijk om je profiel in Kwadraad24 goed up-to-date te houden. Bekijk hier hoe je dat doet. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

Je profielfoto toevoegen

Je kunt eenvoudig een profielfoto toevoegen aan je profiel op Kwadraad24. Je collega’s zullen er dankbaar voor zijn, want zo herkennen ze direct wie er een bericht heeft geplaatst. In dit korte filmpje gaan we ervan uit dat je al een profielfoto hebt klaarstaan op je eigen harde schijf.  https://youtu.be/msUeZH9-wXQ

Lees verder

Modules in werkgroepen

In werkgroepen kun je verschillende modules gebruiken. Lees hieronder waar deze toe dienen. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

Notificaties instellen

Het is prettig om zelf in te stellen welke notificaties je van Kwadraad24 wilt ontvangen. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

Werken met taken

Taken zijn heel handig om bij te houden wat je nog wilt doen. Je kunt taken ook aan anderen toewijzen. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

Werken met vergaderingen

Vergaderingen plannen, agenda’s maken en de notulen bijhouden die je vanaf één plaats in Kwadraad24. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

Werkgroepen in het extranet

Ook mensen die niet bij Kwadraad werkzaam zijn kunnen worden uitgenodigd voor een werkgroep: een ‘extranetwerkgroep’. Hier lees je over de functies van Kwadraad24 voor een externe gebruiker. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder

Zoeken, menu’s en snelkoppelingen

In deze handleiding lees en zie je hoe de navigatie in Kwadraad24 werkt. Dat gaat door middel van menu’s, snelkoppelingen en de vindfunctie. Je kunt door de dia’s bladeren door gebruik te maken van de pijltjes:

Lees verder