De balk boven een plan

Als je bezig bent met het wijzigen van het Plan worden op de achtergrond de wijzigingen automatisch opgeslagen. Dit gebeurt om te voorkomen dat je data verliest als bijvoorbeeld ineens je internetverbinding wegvalt.

Als je boven een plan “de balk” ziet, betekent het dat er een automatisch opgeslagen versie is. Je kunt deze met het prullenbakje verwijderen, of er verder aan werken door op de datum te klikken.

Wouter Bruijning has written 65 artikelen